Столар також є членом ВР / фото vadimstolar.com.ua

Депутат Київради Людмила Костенко, яка потрапила вчора в скандал з п'яним водінням і бійкою з поліцією, є тіткою скандального підприємця Вадима Столара.

Про це повідомляє нардеп Олександр Дубинський в своєму Telegram-каналі.

Читайте такожЗатриманому заступнику голови КМДА викликали швидку – ЗМІ

Відео дня

Вадим Столар є підприємцем і народним депутатом від «Опозиційної платформи - За життя», у Верховній Раді 6-го скликання був депутатом від сумнозвісної «Партії регіонів».

За інформацією ЗМІ, Столар мав відношення до ТОВ «Еліта-центр». За даними МВС та прокуратури, Столар у кримінальній справі по «Еліта-центр» як підозрюваний не фігурував і до відповідальності не притягався. За власними словами Вадима Столара, проект, в якому він брав участь, не мав відношення до продажу квартир. На думку російського мільярдера Володимира Антонова (якого влада Литви звинувачує у викраденні сотень мільйонів доларів), Столар і троє інших фактично експропріювали з Конверсбанка його гроші. 

2017 Столар був зафіксований журналістами на приватному літаку з Неаполя з мером Віталієм Кличком. Вийшло розслідування про офшорну чартерну компанію і непрозорі бізнесові зв'язки з мером.

14 листопада 2018 Столара таємно завозили до Адміністрації Президента. Втім в Адміністрації заявили, що Порошенко не зустрічався з бізнесменом, але відмовилися повідомити, з ким саме Столар зустрічався.

Як повідомляв УНІАН, ввечері 26 квітня у Києві на вулиці Льва Толстого затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака. Повідомлялося, що чиновник та депутатка Київради Людмила Костенко, що перебувала з ним в авто, влаштували суперечку з поліцією, а Слончак навіть нібито вдарив копа.