Зеленська пояснила, чому родина переїхала до держдачі / фото УНІАН, Максим Поліщук

Дружина президента України Олена Зеленська розповіла, чому їхня родина тимчасово переїхала до державної дачі, та пояснила, як їм там живеться.

Цим вона поділилася у першому телевізійному інтерв'ю у "VIP з Наталією Мосейчук". 

Читайте такожОлена Зеленська розповіла, як ставиться до хейту в мережі"Тимчасово мешкаємо на державній дачі. Я не можу сказати, що я в захваті від цієї ідеї була від самого початку — і зараз не в захваті. Коли ми все ж вирішили, що треба так зробити, я розуміла реакцію негативну. Я сама так реагувала. Але це вимоги державної охорони — ми нічого не можемо зробити", - заявила перша леді України.

Відео дня

За її словами, вони намагалися уникнути переїзду на держдачу декілька місяців, навіть рік. 

"Якимось чином зробити так, щоб все працювало, а ми жили у своєму помешканні. Не виходить. До всього звикаєш. Ми зробили мінімальний ремонт, тому що вперше, коли я туди зайшла - золоті люстри, мармурові ванни... Ремонтували все інше за власний кошт. Треба було збити позолоту і пофарбувати в спокійніші кольори", - розповіла Зеленська.

Вона додала, що меблі у них були, тому що вони переїхали після того, як продали свій будинок. 

Також Зеленська спростувала чутки про 40 машин охорони.

"Я не знаю, хто це вигадав - цього немає. Я навіть запитала — можливо ми чогось не бачимо? Я спілкувалася з керівником Служби охорони — одна машина", — підсумувала вона. 

Зеленський оселився на держдачі: що відомо

Президент України Володимир Зеленський користується державною дачею на території резиденції Конча-Заспа Державного управління справами, а саме - будинком №29.

Як повідомляла прес-служба Офісу президента в Telegram-каналі, Зеленський в липні продав будинок в с. Іванковичі Київської області.