Кива прокоментував перші враження від ажіотажу навколо свого захисту кандидатської /  фото УНІАН

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива відреагував на ажіотаж навколо захисту своєї кандидатської дисертації.

Своїми враженнями він поділився у коментарі виданню Букви.

Читайте такожЗеленський 3 травня відвідає Польщу, зустрінеться з ДудоюНа запитання, як нардеп почувається після захисту роботи, він відповів: «Дуже соромно за журналістську спільноту, яка вже уподібнюється моїй поведінці. Я від своєї поведінки хайпую, а вони перетворюються у бруд».

Відео дня

Журналіст наголосив, що Кива є народним обранцем, на що той заявив, що провокує скандали не в робочий час.

«Я хайпую тоді, коли у мене є вільний час. А у робочий час я займаюся законотворчістю», – уточнив Кива, додавши, що з розпорядком його дня можна ознайомитися у Верховній Раді.

Кива-кандидат: що відомо

  • Ілля Кива 26 квітня захистив кандидатську дисертацію на тему: «Механізми впливу громадянського суспiльства на державне регулювання правоохоронної дiяльностi (на прикладі країн ЄС та України)».
  • На захист, що тривав з 10:00 до 13:00, пропускали не всіх журналістів. Під час перерви між депутатом і ЗМІ виникла коротка перепалка – Кива запропонував деяким журналістам з’ясувати питання, що цікавлять, у туалеті.
  • Пізніше стало відомо, що нардеп додав до своєї роботи довідки з підробленими підписами і вказав на наукові конференції, у яких не брав участі.
  • Після затвердження МОН результатів Ілля Кива отримуватиме 15% надбавки до зарплати за науковий ступінь.