Нардепка Грішина похвалилась Cartier в Раді / фото instagram.com/julia_grishina

Народна депутатка від "Слуги народу" Юлія Грішина вкотре засвітила коштовний браслет в залі Верховної Ради. 

Його можна побачити на світлині, прикріпленій до допису в Instagram та Facebook про те, що Верховна Рада ухвалила рішення щодо проведення державної підсумкової атестації та порядку вступу до вишів у 2023 році.

Це золотий браслет від французького ювелірного дому Cartier з колекції Love, вартість якого стартує від 4,5 і закінчується 45 тисячами доларів (залежить від товщини виробу та наявності діамантів).

Відео дня
Золотий браслет від французького ювелірного дому Cartier / скриншот

Вона вже показувала його на світлинах в соцмережах раніше. Наприклад, на початку січня поточного року. ЗМІ також фотографували Гришину із цією прикрасою задовго до цього (приміром, в вересні 2020-го). 

Нардепка Грішина похвалилася Cartier / фото Юлія Грішина в Facebook

Після публікації в телеграм-каналах почав поширюватися скріншот посту, на якому нардеп нібито різко відповідає на критику вартості браслета:

"Чоловік, який дорікає жінці дорогими прикрасами, це не чоловік, це г*вно. Справжній чоловік запросив би мене в нормальний ресторан, або подарував ще Cartier, у них же багато різних браслетів, а в мене лише один. Справжній чоловік, коли бачить розкішну жінку, не комплексує, він перевіряє баланс на карті. Якщо не тягнете, то так і зізнайтесь собі. Не перекладайте свої комплекси на мене. А для нормальних підписників - скоро 14 лютого, я ще не була у Фру Фру (ресторан французької кухні в центрі Києва – УНІАН) і дуже люблю Тіффані (ювелірна транснаціональна компанія – УНІАН)", – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що цього посту на сторінці Грішиної в соцмережі Facebook не існує, тому стверджувати, що запис дійсно робив депутат, неможливо.

Нардепка Грішина напала на “закомлексованих недочоловіків”: так вона відповіла на критику за Cartier в Раді / скриншот

Важкий люкс у Верховній Раді

Час від часу під час засідань парламенту українські народні депутати "світять" своїми коштовними прикрасами, сумками, годинниками тощо.

Приміром, депутатка від "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва випадково показала швейцарський годинник Ulysse Nardin моделі Classico Jade з перламутровим циферблатом і діамантами по колу, вартість якого можна порівняти із вартістю авто.

"Слуга народу" Елла Рєпіна приходила на роботу з коштовною сумочкою Dior, а народний депутат Олександр Пузанов з фракції "ОПЗЖ" (після її заборони – з групи "Платформа за життя та мир") прийшов на засідання з люксовим годинником за 600 тисяч гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: