Офіс президента, Telegram

Президент України Володимир Зеленський запропонував журналістам на наступну прес-конференцію підготувати пропозиції щодо формату, який би дозволив брати участь у ній усім бажаючим.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на прес-конференції в Києві.

Читайте такожЗеленський проводить прес-конференцію у річницю інавгурації (онлайн-трансляція)

Відео дня

«Минулого разу у нас була прес-конференція 14 годин. Дайте мені, будь ласка, слово, що сьогодні це буде трішечки коротше», - звернувся він до представників ЗМІ.

«Я хочу домовитись з самого початку нашої навіть не прес-конференції, а прес-діалогу…як в спорті на футболі, що матч відбудеться за будь-якої погоди, тому нашу прес-конференцію чи прес-діалог, навіть якщо піде дощ, будемо продовжувати», – додав президент.

Він відзначив, що йому доповіли зранку, що не всіх журналістів зареєстрували на захід. «Я знаю, що це дуже важливо для журналістів. Я готовий відповідати на будь-які питання, але у нас в країні біля 40 тисяч журналістів…тому наступного разу, на наступну прес-конференцію, ми чекаємо від журналістської спільноти – підготуйте нам пропозиції, як я можу спілкуватися з усіма журналістами в форматі іншої прес-конференції», - додав він.