Законопроект визначає принципи примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації / фото ДСНС

Верховна Рада ухвалила закон "Про основні засади примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів".

Як передає кореспондент УНІАН, на сайті парламенту поки немає інформації, скільки депутатів підтримали ухвалення цього закону, адже засідання проходило в закритому режимі.

"Законопроект визначає принципи примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів; підстави та порядок примусового вилучення в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів; правовий режим примусово вилучених в Україні об'єктів права власності Російської Федерації та її резидентів", - йдеться в пояснювальній записці до документа.

Відео дня

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Згідно зі свіжими даними, її армія вже вторглася на Чернігівщину.