REUTERS

Грузія має намір вимагати від України пояснень через останні заяви Міхеїла Саакашвілі, у яких той називає чинну владу «нелегітимною».

Про це повідомляє Грузія онлайн з посиланням на заяву представника комітету з оборони та безпеки парламенту Грузії Іраклія Сесіашвілі.

Читайте також"Голови полетять": Саакашвілі розповів, на які реформи варто чекати українцям

Відео дня

Чиновник назвав заяву ганебною пропагандою, а самого Саакашвілі – політичним злочинцем.

«Нікого не здивувала чергова ганебна пропаганда Саакашвілі та його сповнена брехні заява. Він є політичним злочинцем перед своєю країною і розшукується грузинським правосуддям. Але друга, варта уваги тема, – те, що він представляє владу України. За це потрібно вимагати відповіді від України, тому що український держслужбовець втручається у внутрішньополітичні питання Грузії», – сказав він.

Як передає Європейська правда, 9 липня Саакашвілі та чинний голова Виконавчого комітету реформ при президенті Зеленському назвав у відеозверненні владу Грузії «нелегітимною».

«Я вважаю, що уряд Грузії повністю нелегітимний. Я ні на мить не визнаю його законність і ні на мить не визнаю законність ситуації, яка зараз склалася у Грузії», - цитує видання слова Саакашвілі.

Як повідомляв УНІАН, 7 травня президент України Володимир Зеленський призначив Саакашвілі на посаду голови Виконавчого комітету реформ. На думку Саакашвілі, сам факт його призначення свідчить, що Зеленський готовий іти на "неординарні кроки".