Facebook Ірина Венедіктова

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова разом із заступниками зробили щеплення від коронавірусу.

Про це вона повідомила на сторінці у Facebook.

"Сьогодні разом із заступниками зробили щеплення від коронавірусної хвороби. На першому етапі вакцинуємо близько 500 працівників Офісу Генпрокурора. Далі - обласні і окружні прокуратури. Хочемо показати власним прикладом і прикладом інституції наскільки важливий цей процес для здоров’я нації", - розповіла генпрокурор.

Відео дня
Венедіктова вакцинувалася від коронавірусу, на черзі - сотні співробітників ОГП (фото)

Вона уточнила, що вакцинація проводиться китайською вакциною Sinovac Biotech. Щеплення отримають усі співробітники прокуратури, які виявили таке бажання. "Прокурори, як і решта правоохоронців, постійно в контакті з широким колом людей: на слідчих діях, у судах. Тому ми мусили подбати про додатковий захист для наших працівників", - додала Венедіктова.

"На сьогодні, певно, вже не лишилось тих, хто б не знав людей, які перехворіли на Covid-19. А про непередбачуваний перебіг і тяжкі наслідки цієї недуги - і поготів. Щеплення ж допоможе не інфікуватися чи перенести «корону» в легшій формі, якщо все ж зараження відбудеться. Завдяки вакцинам світ поборов багато смертельних хвороб. Щеплення - наш вклад в формування колективного імунітету України та запобігання поширенню пандемії", - резюмував генпрокурор і подякувала МОЗ та медикам МВС за допомогу в організації вакцинації.

Венедіктова вакцинувалася від коронавірусу, на черзі - сотні співробітників ОГП (фото)