Арестович перевзувся і закликає дружити з Путіним / скріншот

Колишній радник офісу президента Олексій Арестович, який перебуває за кордоном, відзначився новою скандальною проросійською заявою. Він заявив, що після укладення миру між Україною і Російською Федерацією потрібно подати спільний позов проти Заходу.

"Тепер будемо вбивати один одного сотнями, десятками тисяч, за Авдіївку, Часів Яр, ще що. А навіщо? Що ми з цього отримуємо - і Росія і Україна? Що ми отримуємо, втративши тисячі вбитими за два районні центри з обох сторін? Що такого ми досягли історично? Ми сподобалися дядькам з обкому вашингтонського і брюссельського, які стоять навколо нас і аплодують, дивлячись, як дві мавпочки з ножами стрибають один на одного? А навіщо це нам?" - заявив Арестович в інтерв'ю російській опозиційній журналістці Юлії Латиніній.

За його словами, "з Путіним потрібно розмовляти" і укладати мир, а після подати позов проти західних країн.

Відео дня

"Путіну потрібно сказати: "Давайте укладемо мир". Але ми його укладемо особливо хитрим чином: ми пред'явимо колективний позов заходу. Україна і Росія разом. Захід нам винен", - заявив екс-радник ОПУ.

Останні скандали Арестовича 

Секретар РНБО Олексій Данілов натякнув, що РФ може використовувати Олексія Арестовича в інформаційній війні проти України. У свою чергу екс-радник ОПУ жорстко відповів.

При цьому нардеп від Партії "Голос" Наталія Піпа повідомила, що поліція відкрила кримінальне провадження щодо Арестовича. Сам екс-радник ОПУ сказав, що повернеться в Україну, коли закінчить роботу над двома проектами.

Вас також можуть зацікавити новини: