Зараз Рада проводить позачергові засідання / фото УНІАН

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає, що після 20 травня Верховна Рада повернеться в режим проведення чергових засідань парламенту.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час брифінгу.

"Вирішили, сьогодні прийняли рішення, що кожного тижня за ініціативою парламенту ми будемо збирати зі всіх фракцій законодавчі ініціативи, які вони вважають терміновими. Будемо скликати парламентську позачергову сесію і будемо там голосувати всі ці закони", - розповів Арахамія.

Відео дня

Читайте такожАрахамія: голоси за призначення Саакашвілі віце-прем'єром є, але щодо нього "буде інше рішення"

Крім того, додав він, якщо президент звертатиметься до ВР щодо якихось законопроектів, які він вважає невідкладними, то "будемо в додаток до цієї позачергової сесії додавати інші законопроекти і також голосувати".

"В такому режимі, ми сподіваємось, ми пропрацюємо десь 2-3 тижні. А після того, сподіваємось, що уряд вже якось покращить ситуацію з виходом з карантину, і я передбачаю, що десь 20 травня ми вийдемо в режим чергової роботи українського парламенту", - сказав Арахамія.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Верховна Рада вирішила розглядати "банківський законопроект" у другому читанні за особливою процедурою.