Найсмачніший суп з пельменями / фото eat-me.ru

Суп з пельменями – ситна, навариста й дуже смачна страва.

Тарілка такого супу цілком може бути повноцінним обідом. Адже, крім овочів, у нього додають пельмені.

Суп з пельменями

  • Вода - 1,7 л
  • Картопля - 3 шт.
  • Готові пельмені - 400 г
  • Морква - 0,5 шт.
  • Ріпчасту цибулю - 0,5 шт.
  • Рослинна олія - 40 мл
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Кріп - за смаком

Очищену картоплю нарізати кубиками й відварити до готовності у воді. Посолити воду під час варіння картоплі.

Відео дня

Тим часом нарізати цибулю кубиками та натерти на дрібній тертці моркву. Обсмажити цибулю з морквою на олії до легкої рум'яності.

Як приготувати наваристий суп з пельменями / фото elektro.guru

У каструлю з готовою картоплею опустити пельмені. Коли вони спливуть на поверхню супу, додати обсмажені цибулю та моркву. Варити суп до готовності пельменів, приблизно хвилин 7-10 на дуже повільному вогні.

Скуштувати суп і за необхідності ще досолити. За пару хвилин до закінчення варіння пельменного супу додати в нього мелений перець, лавровий лист і подрібнений кріп.

Суп з пельменями в узбецькому стилі

  • Бульйон яловичий - 2 л
  • Пельмені з м'ясом (найкраще яловичина, баранина) - 450 г
  • Цибуля ріпчаста - 300 г
  • Солодкий перець - 300 г
  • Морква - 200 г
  • Часник - 6 зубчиків
  • Рослинна олія - 3 ст.л.
  • Помідори - 400 г
  • Зіра - 1 ч.л.
  • Коріандр мелений - 1 ч.л.
  • Паприка солодка - 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч.л.
  • Лавровий лист - 2 шт
  • Сіль - 1 ст.л.
  • Петрушка - 5 г
  • Зелена цибуля - 5 г
  • Кінза - 5 г
  • Перець чилі свіжий - 1 шт.

Розігріти сотейник з рослинною олією, додати дрібно нарізану цибулю й обсмажувати 4 хвилини на слабкому вогні.

Додати у сотейник нарізаний тонкими скибочками часник та обсмажувати ще 1 хвилину на слабкому вогні.

Вкинути нарізані кубиками моркву, солодкий перець та обсмажувати 1 хвилину на слабкому вогні. Потім додати нарізані помідори й тушкувати 5 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Читайте такожЯк приготувати справжній закарпатський банош – прості рецепти

Додати лавровий лист, зіру, коріандр, солодку паприку, чорний перець, сіль та два літри яловичого бульйону, довести до кипіння і варити 10 хвилин на слабкому вогні під кришкою.

Вкинути у сотейник нарізаний кільцями гострий перець чилі та пельмені, перемішати і варити 7 хвилин на слабкому вогні.

Готовий суп із пельменями посипати зеленою цибулею, петрушкою, кінзою й подавати до столу.