У серіалі "Слуга народу" герою Зеленського запропонували купити годинник Hublot, як у Путіна / facebook.com/bolez77

Російська газета «Ведомости» 17 грудня вийшла зі статтею про президента України Володимира Зеленском і рекламою годинників Hublot на першій шпальті

Про це пише Meduza.

Читайте також"Путін – Hublot?": росТБ вирізало з серіалу "Слуга народу" жарт про ПутінаЗазначається, що тиждень тому російський телеканал ТНТ почав і майже відразу припинив показувати серіал «Слуга народу» із Зеленським у головній ролі. При цьому з першої серії телеканал вирізав жарт про Володимира Путіна: коли герой Зеленського, новообраний президент України Василь Голобородько, вибирає годинник, прем'єр-міністр пропонує йому годинник марки Hublot (він вимовляє її назву як «хубло»), зазначаючи, що Путін їх носить. У відповідь Голобородько дивується: «Путін – хубло?».

Відео дня

Власник «Ведомостей» Дем'ян Кудрявцев заявив, що газета не управляє рекламою, яка виходить на сторінках видання: «Так, рекламодавець завжди говорить, на якій смузі він хоче рекламу. Але вони (компанія Hublot) не могли знати про те, що буде розміщено на шпальті. А ті люди, які писали статтю про Зеленського, не могли знати, яка буде реклама. Це заборонено».

Раніше УНІАН повідомляв, двійник Зеленського зіграє президента України в російській комедії.