У РФ кабан напав на дітей на ігровому майданчику в Ростові / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, фото скріншот

На території Російської Федерації стався курйоз: дикий кабан напав на дітей на ігровому майданчику "з розбитим в кров п'ятаком". 

Таку версію подій опублікував російський телеграм-канал Mash. Контактний зоопарк "на виїзді" трапився в місті Ростові. Напад стався у дворі ЖК "Парк Островського". 

"Тварина, що взялася немов з нізвідки, опинилася на майданчику і напала на малюків. За словами очевидців, зараз вепр носиться околицями з розбитим в кров п'ятаком", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що ще кілька диких вепрів сьогодні бачили в місті на площі Енергетиків. Вони займалися інфраструктурними диверсіями: виламували паркан у парку, уточнює Don Mash

"Дика трійця носилася по газону, ганяла дворових собак і навіть примудрилася зламати паркан", - йдеться в повідомленні. 

Начальниця "загонів Путіна" стала жертвою курйозу

Нагадаємо, раніше курйозна ситуація сталася з головною "бабкою" з так званих "загонів Путіна". Йдеться про збіговисько російських бабусь, які в соціальних мережах лають Захід, підтримують війну проти України і регулярно звертаються до відомих політиків з критикою і зверненнями.

Так, ватажка "організації" спровокували вигукнути гасло "Слава Україні!". Її розіграли через телефон ведучі українського YouTube-каналу "Телебачення Торонто".

Вас також можуть зацікавити новини: