Лідерку "Загонів Путіна" розіграли телефоном / скріншот

Ведучі популярного українського YouTube-каналу "Телебачення Торонто" телефоном розіграли лідерку сумнозвісного об’єднання російських пенсіонерок "Загони Путіна" – Людмилу Іванівну – та спровокували її на гасло "Слава Україні!"

Журналісти представилися учасниками неіснуючої організації "Правнуки победы", від імені якої запропонували літній жінці особисто приїхати на "28-у лінію оборони" російських загарбників в Україні. На фронті російські солдати буцімто дуже поважають Людмилу Іванівну та ласкаво називають її "мілфою" (насправді це грубе сленгове слово американського походення для позначення привабливої жінки середнього віку).

Але від поїздки на фронт жінка категорично відмовилася, посилаючись на те, що змушена доглядати чоловіка – колишнього льотчика – і не може відлучитися навіть на день.

"Я йому їсти подаю, пігулки подаю від тиску. Він у мене льотчиком був. А тут ще двох друзів його поховали минулого тижня. А так, я б усе кинула і поїхала", – виправдалася путіністка.

Тоді ведучий, що насилу стримував сміх, запросив жінку прилетіти до Києва, де буцімто знаходиться організація "Правнуки победы". Згадка української столиці очевидно спантеличила путіністку, але ведучий продовжив тиснути на неї, посилюючи її розгубленість. 

Він запропонував влаштувати візит "правнуків побєди" у гості до самої Людмили Іванівни. Після нетривалих вагань, пенсіонерка пообіцяла порадитися з чоловіком та попросила зателефонувати їй пізніше. 

Прощаючись, ведучий замість очікуваного "На все добре" сказав "Слава Україні", чим застав бабцю зненацька і та автоматично повторила його слова "Слава Україні", ймовірно, не наважившись сказати "Героям слава", або просто не знаючи правильний відгук.

Хто такі "Загони Путіна"

За даними "Вікіпедії", офіційно не зареєстрований громадський рух "Отряды Путина" створив краснодарский бізнесмен Марат Дінаєв для інформаційних провокацій в мережі інтернет. Основними учасниками руху є краснодарські пенсіонерки, які за гроші та за продуктові набори від Дінаєва знімаються в його відеороликах, зумисне наповнених абсурдом.

Формально своєю метою "Отряды Путіна" проголошують підтримку російського диктатора і боротьбу з його внутрішніми та зовнішніми ворогами. Однако насправді знедолених краснодарських пенсіонерок, яким створили гучну репутацію в інтернеті, Дінаєв використовує для участі в провокаційних акціях для захисту власних бізнесових і політичних інтересів в Краснодарі. 

Вас також можуть зацікавити новини: