У Росії закликають не заводити тварин / фото УНІАН

У російському Татарстані уповноважена з прав дітей назвала пропагандою чайлдфрі заклики брати тварин з притулків.

Про це пише сайт 116ru.

Омбудсмен Ірина Волинець розповіла, що обурена соціальною рекламою, що пропагує брати тварин з притулку. Вона стверджує, що це підміна понять і завуальована пропаганда чайлдфрі, адже заводячи тварину, молода пара, наприклад, вже не замислюється про дитину. 

Відео дня

"Ось, уявіть, на кого спрямована ця реклама? Вона спрямована на всіх абсолютно людей, які переміщаються по вулиці. У нас є більш важливі проблеми, і я не розумію, чому час витрачається на рекламу того, що потрібно взяти тварин з притулку. Але при цьому ми не бачимо плакатів, де зображена щаслива багатодітна сім'я, де написано, що сім'я - це найкраще місце на світі", - заявила Волинець. 

Жінка розповіла, що її сім'я спочатку завела дітей, а вже потім заради них домашніх тварин.

"Ви звертали увагу, як називають зараз домашніх тварин? Багато хто звертається до них "мій хлопчик", "моя дівчинка", "синочок", "донечка" і так далі. Це хіба не підміна понять? Як собаку можна назвати "синок" або "донечка"? Або кішку?" - додала омбудсмен. 

Як повідомляв УНІАН, у Російській Федерації загрожує дефіцит імплантів для сідниць. До колапсу призвели введені Заходом санкції проти Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: