У російському Новосибірську підпалили військкомат / фото depositphotos.com

Російські військкомати продовжують палати. Цього разу пляшки із запальною сумішшю кинули в приміщення військового комісаріату в Новосибірську.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

"29 вересня о 6:25 була здійснена спроба здійснити підпал військового комісаріату по Кіровському і Ленінському районах міста Новосибірська. У два вікна були кинуті пляшки із запальною сумішшю, що викликали загоряння площею 0,5 квадратного метра із зовнішнього боку, яке було оперативно ліквідовано", - повідомив військовий комісар Новосибірської області Євген Кудрявцев.

Відео дня

Внаслідок загоряння майно та приміщення військкомату не постраждали. Підозрюваного вже затримали силовики. Проводяться слідчі дії.

Як раніше повідомляв УНІАН, це далеко не перший випадок "раптового" запалення Військкомату в Росії. 19 серпня у Тверській області підпалили військкомат, керівник якого агітував знищувати українців.

Крім того, були випадки стрілянини на тлі оголошеної президентом РФ Володимиром Путіним мобілізації. Так, стрілянина сталася у військкоматі Усть-Ілімська Іркутської області. В результаті нападу поранений начальник призовної комісії.

Вас також можуть зацікавити новини: