На фото зображений момент, коли нацисти залишають спалене російське село / t.me/donetch

Російські засоби масової інформації осоромилися, розтиражувавши новину про українського депутата з партії кума Путіна (ОПЗЖ), який привітав з Днем Перемоги ветеранів Другої світової війни білбордом із зображенням нацистів.

На це звернув увагу журналіст Денис Казанський.

"У Житомирі якийсь довбоящер з ОПЗЖ розмістив до 9 травня рекламні борди з фотографією солдатів вермахту. Самий кайф, що новина вже щосили мчить по російських ЗМІ, які радісно репостять її, не розуміючи, що за депутат повісив цей борд і від кого. Є завдання писати про українських фашистів - значить будуть писати про українських фашистів. Навіть якщо ці фашисти - депутати від Партії кума Путіна", - прокоментував він.

Відео дня
скріншот
скріншот Денис Казанський

Підписники в коментарях посміялися над рівнем російської пропаганди:

  • "Це вкотре свідчить про повне недоумство даних осіб, які рвуться до корита";
  • "Ще пару знімків "Л/ДНРівців" забули додати. І білборд був би краще!";
  • "Гнати від влади цю партію треба";
  • "Вони розуміють, тому що самі займаються тим же";
  • "Прикол в тому, що на їхніх плакатах постійно то солдати Вермахту, то американці з року в рік фігурують, але про себе писати не кошерно";
  • "По Фрейду".
скріншот Денис Казанський
скріншот Денис Казанський
скріншот Денис Казанський

Скандал з "нацистським" білбордом депутата від ОПЗЖ: що відомо

Депутат Житомирської облради від ОПЗЖ Костянтин Черпицький оскандалився рекламним білбордом, яким привітав ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги. 

Депутат розмістив своє фото в партійних кольорах на тлі чорно-білої фотографії з солдатами, що біжать вперед, супроводивши коротким текстом: "Спасибі за перемогу! Спасибі за життя!"

Як виявилося, на фото не військові Червоної Армії, а друга танкова дивізія СС "Дас Райх" під час нападу на російське село.

Нагадаємо, напередодні депутати від ОПЗЖ влаштували на засіданні Ради російську пропагандистську акцію "Безсмертний полк" з нагоди 9 травня.

Вас також можуть зацікавити новини