Чоловік всіма силами переховувався від кредиторів, але йому нічого не допомогло/ фото - ua.depositphotos.com

Росіянин змінив прізвище, щоб не платити кредит майже в 2 мільйони рублів. Житель Калузької області переховувався від кредиторів і намагався продати машину, на яку було накладено заборону.

Про це повідомили в УФССП Калузької області.

"Громадянин, який заборгував за кредитом понад 1,9 млн рублів, довгий час переховувався від співробітників відомства, змінив прізвище і намагався продати автомобіль із забороною через Інтернет в Ростові-на-Дону. А затримали його у Волгограді", - розповіли в прес-службі.

Відео дня

Навколо росіянина розгорнулася ціла детективна історія. Чоловік взяв на себе кредит, але повернув тільки 25 тисяч рублів від загальної суми боргу. Потім він переховувався і змінив прізвище, на його машину Toyota Land Cruiser наклали арешт. Однак знайти авто кредитори змогли не відразу.

Читайте такожУ Росії п'яний батько за кермом вбивши 5-річну доньку своїм тіломЧоловік виставив машину на продаж всього за 700 тисяч рублів. Відзначається, що авто росіянин намагався продати не в Калузькій області, а в Ростові. 

Машину з чоловіком знайшли у Волгограді. Тепер боржника взяли під арешт, а його машину незабаром оцінять і виставлять на продаж. Зміна прізвища не допомогла йому позбутися кредиту. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Росії трирічна дитина вистрілила собі в обличчя з пістолета.