Xiaomi нарешті презентувала Mi Band 4 / ITC.ua

Китайська компанія Xiaomi офіційно представила нову модель у своїй популярній лінійці фітнес-браслетів – Mi Band 4.

Як повідомляє ITC.ua, новий пристрій отримав кольоровий сенсорний AMOLED-дисплей, значно крупніший за дисплей попередньої моделі Mi Band 3. Діагональ екрану складає 0,95-дюйма, роздільна здатність — 240×120 пікселів. Новинка також отримала стійке до подряпин 2.5D-скло і вологозахист за стандартом 5ATM (занурення до 50 метрів).

ITC.ua

Xiaomi Mi Band 4 підтримує фірмовий голосовий асистент Xiao AI (тільки в NFC-версії), що дозволяє управляти функціями браслета голосом. Так, за допомогою голосових команд можна, наприклад, включити музичний програвач на смартфоні, або керувати пристроями розумного будинку від Xiaomi.

ITC.ua

Ємність акумулятора становить 135 мАг для звичайної версії і 125 мАг для NFC-версії (у Mi Band 3 — 110 мАг). У першому випадку виробник обіцяє автономність на рівні 20 днів, у другому — 15 днів. Замість Bluetooth 4.2 тепер використовується більш економічний Bluetooth 5.0 BLE. Для відстеження активності користувача використовується новий 6-осьовий високоточний сенсор (тривісний датчик прискорення + тривісний гіроскоп), а також сканер серцевого ритму.

Браслет Mi Band 4 буде випускатися у звичайній версії та версії з NFC. Версія NFC дозволить проводити платежі з допомогою систем AliPay і WeChat Pay (поки тільки в Китаї, про підтримку Google Pay не згадується).

Для продажу в Китаї версію без NFC оцінили приблизно в $25 (близько 650 грн), варіант з NFC — в $33 (приблизно 860 грн). На вибір будуть пропонуватися кілька колірних варіантів ремінців, а також лімітована версія Avengers Limited Edition з металевими елементами і емблемами супергероїв Marvel.

ITC.ua

Продажі Xiaomi Mi Band 4 почнуться вже у п'ятницю, 14 червня.

Раніше компанія Xiaomi офіційно представила нові смартфони серії Redmi K20: базового Redmi K20 та Redmi K20 Pro — того самого «великого диявола» і «нового вбивцю флагманів», яким новинку величають маркетологи.