У президента нагадали, що фото дітей у соцмережах можуть стати причиною лиха / УНІАН

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба закликає батьків не розповсюджувати інформацію про дітей в соціальних мережах.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожДругий "чорнобиль": на Херсонщині госпіталізували 15 дітей з підозрою на отруєння через викиди на заводі в Криму (відео)

Відео дня

«Мені приємно бачити щасливі фото дітей, якими діляться батьки у соцмережах. Проте хочу наголосити на небезпеці такого, здавалося б, «невинного» захоплення», - зазначив він, звертаючись до батьків, які хочуть викласти фото своїх дітей у соціальних мережах.

«Часто батьки власноруч допомагають зловмисникам. На жаль, не всі люди світу бажають добра нашим дітям. І, щоб убезпечити їх, не варто фотографуватися біля школи, де видно її назву, позначати місцезнаходження, зазначати прізвище та ім`я вашої дитини. Цю інформацію можуть використати зловмисники та нашкодити вашій дитині!» - попередив Кулеба.

Нагадаємо, в липні анонім надіслав Службі безпеки України та Національній поліції листа з погрозою вбити дітей, нібито взятих у заручники.