У Києві правоохоронці припинили діяльність мережі нічних клубів, в яких танцівниці надавали інтимні послуги.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, правоохоронці встановили, що зловмисники організували надання сексуальних послуг у мережі стриптиз-клубів, розташованих у готелях Києва. Директор одного з клубів схиляв працівниць закладу до надання послуг сексуального характеру відвідувачам.

Відео дня

Загалом у протиправну діяльність було втягнуто близько 20 працівниць. Вартість послуг становила 200 доларів. Половину дівчата віддавали адміністратору клубу, яка передавала їх директору.

Читайте такожУ центрі Києва викрили "масажний салон", де за 700 гривень надавали сексуальні послуги (фото, відео)

"У ході обшуків вилучено понад 60 тисяч гривень, 1500 доларів США, 1000 євро, а також комп’ютерну техніку, мобільні телефони та чорнову бухгалтерію. Крім того за місцем мешкання основного фігуранта виявлено та вилучено порошкоподібну речовину білого кольору, яку буде направлено на експертизу", - йдеться в повідомленні.

На даний час затримано чотирьох осіб. Зловмисники керували роботою танцівниць, в тому числі щодо надання останніми сексуальних послуг за грошову винагороду та  вели чорнову бухгалтерію. Водночас фігуранти контролювали виходи на роботу «персоналу» та час в ході якого танцівниця надавала секс-послуги, розподіляли та видавали заробітну платню.

Директорові та адміністратору закладу готується повідомлення про підозру у сутенерстві або втягненні особи в заняття проституцією. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, у Дніпрі 25 серпня поліція затримала 40-річного громадянина Туреччини, який організовував для своїх співвітчизників секс-тури в Україну. Для заняття проституцією в спеціально орендованому будинку в Дніпрі він залучав, зокрема, неповнолітніх дівчат.