У Києві педофіла засудили до 5 років ув'язнення за розбещення дитини / Прес-служба прокуратури міста Києва

Солом’янський районний суд міста Києва засудив до 5 років позбавлення волі 49-річного аніматора-ляльковода, який вчинив розпусні дії відносно малолітньої дівчинки.

Як повідомляє прес-служба Прокуратури міста Києва, обвинувальний вирок було винесено 16 листопада.

Читайте такожСекс-скандал на Житомирщині: у Бердичеві 56-річний тренер спортивної школи розбещував 11-річну дівчинку

Відео дня

Зазначається, що інцидент стався у 2016 році. Чоловік, будучи керівником виїзного Лялькового театру, був запрошений на дитяче свято в якості аніматора-ляльковода.

«Під час святкування зловмисник заманив 8-річну дівчинку до окремої кімнати, де, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, зробив дитині «масаж», торкаючись її статевих органів», - йдеться у повідомленні прокуратури.

Про «дивну» поведінку аніматора дівчинка розповіла рідним, вони звернулися до правоохоронних органів із заявою про злочин.

Обвинувачений у суді свою вину не визнав. Тим не менш, зібраними під час слідства доказами (висновком психологічного дослідження дитини, показами свідків, письмовими доказами та відеоматеріалами) його провину у розбещенні дитини було повністю доведено.

Чоловіка визнали винним за ч. 2 ст. 156 КК України (Розбещення неповнолітніх). Обвинувачений був взятий під варту прямо в судовій залі.

Раніше повідомлялось, що у Києві ймовірний педофіл "полював" на дітей з молотком і мотузками