У Шевченківському районному суді Києва мав відбутися розгляд позову Ані Лорак / соцмережі

У справі про розлучення української співачки Ані Лорак з чоловіком Муратом Налчаджиоглу з'явилися несподівані подробиці. Виявилося, що пара просто не прийшла на засідання суду, а заява дивним чином зникла з реєстру судових рішень.

Читайте також"Як диско-куля": Лорак "засліпила" користувачів Instagram екстравагантною сукнею (фото)

Так, засідання суду мало відбутися у понеділок, 24 грудня, однак про те, чи відбулося воно, ніхто так і не повідомив.

Відео дня

Пізніше з реєстру досудових рішень зникла і заява про розгляд справи, ситуацію прокоментував юрист, прізвище якого тримають у таємниці, повідомляє «Обозреватель».

«Постанова про суд могла зникнути з реєстру, якщо вони забрали заяву або ж повідомили про те, що підписали мирову. Швидше за все, було так: Ані і Мурат прислали замість себе адвокатів, які повідомили суду, що вони не розлучаються. Якщо б вони просто не прийшли на засідання, то його повинні перенести, а Лорак і Налчаджиоглу повинні були попередити про це, процес значно затягнувся б", – пояснив він.

Раніше повідомлялося про те, що засідання у справі про розлучення Ані Лорак з чоловіком все ж таки відбулося, але ні Ані, ні Мурат у суді не з'явилися. І якщо відсутність Лорак ще можна пояснити – артистка активно гастролює і зайнята на зйомках російського «Голосу», то чому на засідання не прийшов Мурат, який живе в Києві, невідомо.