Узелкові більше не разом / фото СТБ

Нещодавно в інтернеті з'явилася інформація про те, що тренери проекту "Зважені та щасливі" Марина і В'ячеслав Узелкові розлучилися.

Спершу подружжя не коментувало чутки, оскільки вирішило, що особисте життя має залишатися особистим. Але 28 грудня Марина і В'ячеслав Узелкови повідомили про статус своїх стосунків – вони дійсно більше не разом, передає СТБ.

Подружжя вдячне один одному за роки, проведені разом. Зізнаються, що готові підтримати один одного в будь-якій важкій ситуації.

Відео дня

Читайте також"Зважені та щасливі": стало відомо, хто переміг у шоу (фото)

"У нас з Мариною були прекрасні 20 років шлюбу й залишилося двоє чудових дітей. Вона завжди для мене буде особливою жінкою, яку я щиро кохав, люблю і буду любити і якій завжди допоможу, якщо їй це буде необхідно", – коментує В'ячеслав Узелков.

"Важко про це говорити. Офіційно ми зі Славою більше не пара, але залишаємося один одному вірними друзями в ім'я того кохання, завдяки якому народилися наші діти... Ми це прийняли разом", – коментує Марина Боржемська-Узелкова.

Раніше ЗМІ повідомили, що Марина і В'ячеслав Узелкови, зіркові тренери 8 сезону реаліті-проекту "Зважені та щасливі", розлучилися.