Свою вину чоловік визнав частково \ Фото УНІАН

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію прокуратури та залишив без змін вирок суду першої інстанції в частині призначення покарання 58-річному громадянину за розбещення малолітніх та розбій (ч. 1,2 ст. 156 та ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу).

Читайте такожУ Києві засудили ляльковода-збоченця, який розбещував маленьку дівчинку на дитячому святі

Встановлено, що раніше судимий громадянин (останній раз також за розбещення малолітніх), звільнившись з місць позбавлення волі, належних висновків не зробив та продовжив скоювати злочини, йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Дніпропетровської області.

Відео дня

Так, у липні 2017 року чоловік неодноразово скоював розпусні дії щодо неповнолітніх та малолітніх осіб, які відпочивали на пляжі у місті Дніпро. Обвинувачений пропонував підліткам підзаробити на водних атракціонах, переправляв їх на власному човні на безлюдний острів та, погрожуючи пістолетом, наказував дітям роздягатись та вчиняв розпусні дії, які знімав на фотоапарат. Таким чином, зловмисник завдав шкоди моральному та фізичному становленню чотирьох підлітків.

Крім того, під час скоєння злочину підсудний заволодів мобільним телефоном та планшетом потерпілих загальною вартістю майже 4 тис. грн. 

Свою вину чоловік визнав частково. Обвинувачення підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №1.

Вироком Амур-Нижньодніпровського районного суду Дніпра йому призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Чоловік не погодився з таким рішенням суду, вимагаючи більш м’якого покарання.

Дніпровський апеляційний суд, вислухавши доводи прокуратури області, апеляційну скаргу обвинуваченого залишив без задоволення.