Окупанти зіткнулися з черговою проблемою на Кримському мосту / twitter.com/KrimRt

Сьогодні в розпорядження міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm надали закриті документи і фото, які сьогодні надсилали керівнику Федерального агентства залізничного транспорту РФ з міністерства транспорту окупаційної влади Криму.

Читайте такожЗнищує море: стало відомо про чергову проблему Кримського моста

Як йдеться на сайті InformNapalm, із документа і фотозвіту, який до нього додається, видно, що через хибні дії підрядної організації ТОВ “Будгазмонтаж” (рос. – ООО “Стройгазмонтаж”) почалося сповзання ґрунту на ділянці єдиної автодороги, яка веде до Кримського мосту.

Відео дня

“Повторно нагадуємо, що бездіяльність щодо вирішення цього питання може спричинити сповзання всього основного ходу автомобільної дороги і як наслідок – припинення транспортного руху по єдиному підходу до Кримського мосту”, – йдеться в документі.

Документи надали активісти Українського Кіберальянсу / фото informnapalm.org

Зазначається, що оригінали документів і фотографії виданню надали активісти Українського Кіберальянсу.

InformNapalm оприлюднив фото автомобільної дороги, що ілюструють характер сповзання ґрунту на шляху до Кримського мосту.

Єдиний підхід до Кримського мосту може зруйнуватися / фото informnapalm.org
фото informnapalm.org

Раніше повідомлялося, що на автопідходах до Кримського мосту штучно створені насипи обвалилися через снігопади. В деяких місцях сходження землі виламали зливівки з плит.