Астролог дала кілька порад, як пережити березень / фото slovofraza.com

Про ретроградний Меркурій загал дізнався зовсім недавно. Рух планети у зворотному напрямку в певні періоди року часто пов'язують з невдачами в житті.

Читайте такожГороскоп на 2019 рік: астролог розповів, на які знаки Зодіаку чекає успіх

Багато людей намагаються дотримуватися порад, що можна і що неможна робити в даний період.

Відео дня

Астролог Василина Володіна опублікувала у своєму Instagram нове фото, де поділилася порадами на період ретроградного Меркурія.

Володіна радить Близнюкам залучати до своїх справ якомога більше знайомих-друзів, колег та родичів.

"Близнюки - принцип «одна голова добре, а дві краще». Якщо гальмує важлива справа, залучайте до реалізації як можна більше інформаційних ресурсів - контактів, знайомих, друзів, колег і т. д. Особливо знайомих-Близнюків. Беремо кількістю, якщо з якістю біда", - йдеться в повідомленні.

Дівам астролог рекомендує здійснювати більше перевірок у своєму житті.

"Діва - принцип «довіряй, але перевіряй». Почніть, нарешті, перевіряти наявність квитків на літак ДО виходу з будинку, помилки в договорі ДО його підписання, вага валізи ДО того, як аеропорт повідомить про перевагу і т.п. А ще просто плануйте кожен свій крок найближчим часом", - написала Володіна.

За словами астролога поспішати в березні не можна. Внутрішня робота завжди потребує вдумливого підходу і є достатньо часу. Не чекайте від себе зараз великих досягнень, швидких успіхів, не ставте нереальних цілей. Але є те, що важливо встигнути в березні:

1. Почніть, нарешті, висипатися! Від того, що ви будете занадто метушитися і нервувати, справи не просунуться далі.

2. Поверніться до того, що задумували раніше, але ніяк не могли здійснити – подивіться фільми, які не встигали, прочитайте книги, сходіть на концерт. Послухайте новий диск улюбленого гурту.

3. Навчіться медитувати, скидати напругу, розслаблятися. Поїдьте на природу, поспостерігайте за нею, за тваринами, птахами. Сходіть в басейн або спа. Вдихніть на повні груди спокій.

4. Відновіть пошуки втраченої речі.

5. Обдзвоніть старих друзів, колег, знайомих, з якими давно не було контакту. Постаратися з ними побачитися.

6. Перевірте ще раз, чи готові до справ, запланованих на квітень. Вичитайте документи, перерахуйте формули.

7. Ну і, нарешті, пофантазуйте про себе, своє життя. Помрійте.Спробуйте відчути, чого б хотілося по-справжньому.

Після того, як Меркурій знову поверне у своєму звичному напрямку, ці мрії цілком можуть реалізуватися.

Як повідомляв УНІАН, з 29 березня по 13 червня настане сприятливий період. А з 14 червня по 1 серпня - знову період ретроградного Меркурія і період затемнень.