На акції "Безсмертний полк" в Києві 9 травня серед портретів загиблих у Другій світовій війні помітили портрет американської порноактриси Саші Грей.

Відео дня

Це зображення виявилося тролінгом того, що на акцію часто приносять фото зовсім не "дідів, що воювали", а фейкових ветеранів. Або ж вшановують тільки героїв радянської армії, не кажучи про роль ОУН та УПА.

9 травня в Києві пройшла проросійська акція "Безсмертний полк". Вони тримали в руках портрети учасників Другої світової війни.

"Саша Грей давно вже не воює на тих фронтах, де вона отримувала свої перемоги, але пам'ять про неї все ще жевріє в деяких серцях," - пожартував про порноакторку український нардеп Борислав Береза.

Цей портрет приніс ветеран війни на Донбасі Денис Антипов. На ньому Саша Грей вказана як Олександра Сірко - вчителька, санітарка, герой кінохроніки. До речі, Саша Грей колись давно була вчителькою.

Як повідомляв УНІАН, у столиці на площі Слави за металевим сітчастим загородженням відбулася акція громадського об'єднання «Демократична сокира», організована з метою протидії проросійській акції «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», яка є аналогом «Безсмертного полку».