Скандали довкола справи Зайцевої-Дронова не вщухають / Фото NewsRoom

Винуватиця смертельної ДТП у Харкові на Сумській, внаслідок якої загинули шестеро людей, Олена Зайцева дочитала матеріали справи. Суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу.

Читайте такожКривава аварія у Харкові: Зайцева замість 10 років в язниці просити про умовне покарання

Про це написала у Facebook журналістка Тетяна Доцяк. "Зайцева дочитала матеріали справи, й суддя прийняв до розгляду її апеляційну скаргу. Найближчим часом буде призначено судове засідання по суті. Прогнозувати, коли почнеться апеляційний розгляд, важко - суди завантажені. Зараз призначають на осінь й навіть зиму", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Журналістка уточнила, що апеляційну скаргу другого винуватця аварії – Геннадія Дронова – повернули адвокату для виправлення неточностей.

"А ось апеляційну скаргу Дронова залишили без руху. Адвокат повинен усунути якісь недоліки протягом 15 днів, суддя знову розгляне скаргу. І тільки потім вирішить - чи є привід для апеляційного розгляду", - написала Доцяк.

"Тобто, щодо Зайцевої вже точно буде апеляційний суд. А щодо Дронова - чекаємо", - додала журналістка.

Як повідомлялося, вирок у справі про аварію на Сумській Київський райсуд Харкова виніс 26 лютого. Обох обвинувачених - Геннадія Дронова та Олену Зайцеву - засудили до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керування на три роки.

Нагадаємо, ДТП сталася 18 жовтня 2017 року. В результаті аварії загинуло шість осіб, ще стільки ж отримали травми.