Харків долучився до всеукраїнської акції / фото ХС

У Харкові активісти та небайдужі громадяни підтримали всеукраїнську акцію пам'яті Катерини Гандзюк. Учасники протесту вимагають від ГПУ та СБУ завершити слідство, яке триває вже дев'ять місяців.

Як пише NewsRoom Kharkiv, сьогодні опівдні біля намету "Все для перемоги" зібралися десятки небайдужих громадян з плакатами "Харків запитує, хто замовив Катю Гандзюк?". Зазначимо, що раніше активісти заявили про те, що мають намір направити звернення з цього приводу до Володимиру Зеленському.

Читайте такожВ Україні і світі вимагали покарання для замовників і вбивць Гандзюк (фоторепортаж)

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в Україні та світі вимагали покарання для замовників і вбивць Гандзюк.

Акції було анонсовано у 40 українських містах (Київ, Біла Церква, Ірпінь, Обухів, Гатне, Вінниця, Луцьк, Нововолинськ, Ківерці, Рожище, Дніпро, Костянтинівка, Слов'янськ, Маріуполь, Торецьк, Краматорськ, Житомир, Малин, Ужгород, Запоріжжя, Бердянськ, Івано-Франківськ, Кропивницький, Сєвєродонецьк, Львів, Новояворівськ, Одеса, Миколаїв, Полтава, Кременчук, Рівне, Дубно, Суми, Тернопіль, Чортків, Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів), у світових столицях - Страсбурзі, Лондоні, Берліні, Празі, Брюсселі, Варшаві, Парижі та у кількох містах Канади.

Учасники акції оголосили одну єдину вимогу до нової влади: припинити терор громадянського суспільства і покарати винних.