Йому обіцяють 100 безкоштовних поїздок / УНІАН

Влада Києва вирішила відзначити 10-мільйонного пасажира е-квитка нагородою у вигляді 100 безкоштовних поїздок.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації з посиланням на Департамент інформаційно-комунікаційних технологій.

Читайте такожНевдала діджиталізація по-київськи. Запуск е-квитка знову перенесли

Відео дня

«Найближчими днями відбудеться 10-мільйонна поїздка, сплачена у громадському транспорті Києва з допомогою Kyiv Smart Card. Із цієї нагоди команда проекту підготувала подарунок для пасажира, який здійснить цю поїздку. На власника картки чекає винагорода: 100 безкоштовних поїздок, світшот Kyiv Smart City та сюрприз, про який власник картки дізнається у день вручення подарунків», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у січні цього року в рамках впровадження системи е-квитка у наземному транспорті Києва за допомогою валідаторів почали фіксувати проїзд пільговиків - власників «Картки киянина».

В лютому проїзд у будь-якому виді громадського транспорту столиці вже можна було оплатити за допомогою єдиного електронного квитка (Kyiv Smart Card).

4 вересня директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров заявив, що з 1 листопада планується припинити продаж паперових квитків у наземному транспорті, у метрополітені - жетонів і зелених безконтактних карток.

22 жовтня у Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА УНІАН повідомили, що повний перехід на єдиний електронний квиток для розрахунку за проїзд у громадському транспорті столиці відклали на наступний рік. При цьому повідомили, що на той момент, рахуючи з початку року, пасажири сплатили за проїзд за допомогою е-квитка 70 мільйонів разів, а картками Kyiv Smart Card користуються вже 190 тис. людей.