Притула і Молочний у шоу "Файна Юкрайна" / Скріншот

Український комік і телеведучий, колишній кандидат у нардепи від партії "Голос" Сергій Притула відреагував на скандал з колишнім учасником шоу "Файна Юкрайна" і зіркою Сomedy Сlub Андрієм Молочним.

Так, Притула написав на своїй сторінці в Facebook вірш, який присвятив колезі.

Читайте такожДружина українського екс-нардепа поскандалила з Притулою у мережі (фото)

Відео дня

Притула написав, що "Антон із Жашкова просив передати, що з Марічкою вони вже давно не живуть разом". Таким чином, він згадав героїв, яких грав у шоу "Файна Юкрайна" разом з Молочним.

"Коли від мене ти пішла, я горько плакав. Обидва локтя іскусав, пропив ларьочки гриль. На пост твій в інстаграмі я натрапив... Заплакав ще раз і зламав костиль!", - пише шоумен.

"Панове, прошу не влаштовувати фестиваль образ у коментах. Вас цікавила моя реакція і ви просили мене відреагувати на інфопривід. Я відреагував. Образи - у себе на сторінках. У мене - ні. Мені досить боляче. Сам факт цього інфопприводу. Дякую за розуміння", - додав він.

Нагадаємо, популярний український комік Андрій Молочний, який переїхав до Росії кілька років тому, відзначився дивною заявою про Україну. У своєму Instagram зірка Сomedy Сlub заявив, що "Києвом натовпами ходять фашисти" і що одного разу "Київ буде очищений від фашистської нечисті".

Привіт співвітчизники! 6 листопада 1943 року війська 1-го Українського фронту (генерал армії Н.Ф. Ватутін) у ході Київської наступальної операції визволили від фашистських окупантів р. столицю України Київ. Чому для мене це подія стала важливим, набуло дуже цінне значення? Адже ще п'ять років тому, я не писав про це, не викладав такі пости. Адже ще п'ять років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами будуть ходити фашисти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть оскверняться пам'ятники героям Великої Вітчизняної Війни. Що будуть зносити пам'ятники Жукову і Ватутіну. Що на День Перемоги 9-го травня молодь буде ображати ветеранів, а співробітники поліції не тільки не будуть припиняти такі дії, а самі будуть сприяти цьому, змушувати ветеранів і навіть дітей знімати пілотки з червоними зірками. Що буде війна, і будуть гинути багато людей, наших людей! Старики, жінки і діти, наші діти! Я багато чого не міг собі уявити, і навіть зараз перечитуючи написане я не можу повірити, що це відбувається насправді, мені здається, що це кошмарний сон, що затягнувся на довгі роки... Це не сон. Це біль, це рвана рана на серці. Але є надія, є надія, що як і сімдесят шість років тому Київ буде очищений від фашистської нечисті, від нелюдів, які хочуть щоб ми зрадили пам'ять наших великих предків, які зрадили Батьківщину, зрадили себе і зрадили своїх дітей. Нічого у вас гади не вийде. Тепер за цю пам'ять я зубами триматися буду. Буду триматися з багатьох причин, і ще тому, що у складі 1-го Українського фронту, під командуванням Миколи Федоровича Ватутіна та Георгія Костянтиновича Жукова, пройшов всю війну і загинув у квітні сорок п'ятого року мій прадід Петро Андрійович Молочний. І це моя цінність. Буду пам'ятати і шанувати я, значить будуть пам'ятати і шанувати мої діти, а значить великий подвиг і перемога нашого народу, наших предків - безсмертні. Зі святом! Ура!

Допис, поширений А. С. Молочний (@molochnyi)