Сергія Олійника вбили два з половиною роки тому / скріншот

Шевченківський районний суд Києва до 13 років позбавлення волі засудив Анатолія Чивікова, обвинуваченого у жорстокому вбивстві у 2017 році ветерана АТО Сергія Олійника.

Про це у Facebook повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець.

Читайте такожВедучого NewsOne Павловського викликали на допит у справі Шеремета

Відео дня

"До 13 років позбавлення волі засуджено обвинуваченого у жорстокому вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника, яке сталося в червні 2017 року біля Золотих воріт", - заявила вона і додала, що сьогодні, 23 грудня, Шевченківський райсуд оголосив вирок у цій резонансній справі.

За словами Максимець, прокурор у дебатах просив для обвинуваченого 13 років позбавлення волі. Таким чином, суд повністю підтримав позицію сторони обвинувачення.

Як повідомляв УНІАН, Олійника вбили біля музею "Золоті ворота" 22 червня 2017 року.

Було відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваного Анатолія Чивікова затримали буквально через годину після вбивства АТОвця. Правоохоронці знайшли Чивікова на горищі власного будинку, де він переховувався – його одразу відправили за ґрати.

Чивіков стверджує, що йому тоді заважала гучна музика – він живе неподалік від місця, де син загиблого постійно грав. Власне, через це, коли він був напідпитку, і стався конфлікт. Зараз він каже, що не скоював злочину і має бути ще один ніж.