Неизвестные в балаклавах ворвались в здание Харьковского горсовета / facebook.com/slava.mavrichev

Про це повідомляє "112 Україна".

"Ми знаходимося біля Харківської міськради, де зараз проходить сесія. Напередодні у приміщення Михайла Добкіна приїхало понад двохсот людей у балаклаві. Зараз прийшли до будівлі міськради і вимагали, щоб до них вийшов Геннадій Кернес.

Відбулося кілька зіткнень між міліцією та людьми у балаклаві. Кілька хвилин тому хтось пустив сльозогінний газ. Вхід до міськради оточений щільним кордоном міліції. Хлопці відійшли буквально на 20 м. Жодних конкретних вимог поки люди в балаклавах не висувають, однак перебуваючи у будинку Добкіна, вони сказали, що їх завдання викинути з міста Добкіна і зробити так, щоб Кернес не став мером Харкова", - розповіла кореспондент.

Відео дня

Читайте такожАваков назвав Кернеса "видатним наперсточником"

Як повідомляє харківський журналіст Слава Мавричев на своїй сторінці в Facebook, люди в масках увірвалися в будівлю Харківської міськради, де пробули три хвилини. "Побуянили у адміністратора Кернеса - розбили телефон - і вийшли. На виході зчепилися з міліцією. Наче побили одного із співробітників. Після - сіли в кілька автобусів і поїхали", - написав журналіст.

Читайте такожУ Києві біля Гідропарку 50 чоловіків влаштували масову бійку (відео)

Раніше повідомлялося, що активісти проводять акцію біля будинку народного депутата, екс-голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна в Харкові. Пікетувальники одягнені в камуфляж і тримають прапори з символікою батальйону "Азов". Вони повісили на будинок Добкіна табличку "вул. Беркута" і розмалювали паркан.

В ход пошел слезоточивый газ / facebook.com/slava.mavrichev

Крім того, мітингувальники зафарбували вікно білою фарбою, звідки визирав охоронець.