Слідчим управлінням Дніпропетровського міського УМВС порушено кримінальну справу проти депутата облради та бізнесмена за фактом хуліганських дій відносно заступника міністра, головного державного інспектора Міністерства України з охорони навколишнього природного середовища Сергія ТРИГУБЕНКА.

Про це УНІАН повідомили у Центрі громадських зв’язків УМВС у Дніпропетровській області.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що протиправні дії відносно С.ТРИГУБЕНКА здійснили депутат Дніпропетровської обласної ради та генеральний директор однієї з будівельних компаній (ЦГЗ не оприлюднює прізвища зазначених осіб).

Відео дня

За даними міліції, 4 липня, під час виконання С.ТРИГУБЕНКОМ службових обов’язків у приміщенні Державної екологічної інспекції у Дніпропетровській області, вищезгадані особи висловлювалися на адресу представника міністерства нецензурною лайкою, погрожували фізичною розправою, вибили з-під нього стілець. Після скоєння зазначених дій депутат облради і директор будівельної компанії виштовхнули С.ТРИГУБЕНКА з приміщення екологічної інспекції та зникли у невідомому напрямку.

Кримінальну справу порушено за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України, ведеться слідство.