Кушанашвили / facebook.com/otar.kushanashvili

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши відкриті листи до глави Служби безпеки України Василя Грицака та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Крім того, журналіст нагадав, що вважає таку заборону української сторони несправедливою й необґрунтованою.

"Я ніколи, ніколи, ніколи не був ворогом України, і в думці немає ставати таким, і в гарячковому сні я уявити не міг, що мене так затаврують", - наголосив Кушанашвілі.

Відео дня

Читайте такожКушанашвілі різко змінив позицію: засудив окупацію Криму і вирок Савченко

Крім того, він вважає абсурдною ситуацію, коли "позбавлений можливості працювати в Росії, бо любить Україну",  а остання його "відкидає".

Раніше Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну на три роки російському телеведучому Отару Кушанашвілі, який різко висловлювався про Україну.

В одному з останніх інтерв'ю він заявив: "Мені здається, що тільки один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, свідчить про те, що рівень психопатії є дуже високим... По очах його видно, що він не в собі. І виходячи з того, що він є одним з керівників держави, який веде цю війну, можна сказати, що з київською стороною щось не так... Але якщо ви мене запитаєте, за кого я, звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю".