У 18 років став опікуном для чотирьох братів і сестер: як змінилося життя українця (відео)

В’ячеслав Ялов з Донецької області у свої 18 років взяв на себе величезну відповідальність і став батьком для чотирьох молодших братиків і сестричок після загибелі мами внаслідок повномасштабного вторгнення РФ.

Як йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1", після трагедії він з братами й сестрами переїхав спочатку до Дрогобича, а півроку тому - до Києва. Діти навчаються в школі, ходять на гуртки. 

Хлопець розповідає, що на себе часу не вистачає, адже він у родині й за батька, і за маму. У нього навчання, також він намагається трохи підробляти. Ялов навчається на реабілітолога, він мріє допомагати відновлюватися нашим військовим.

В’ячеслав раніше розповідав, що мріє заснувати свій фонд та кав'ярню, наразі першу ідею він відкинув, а от кав'ярня, каже він, буде в майбутньому. 

Як боєць "Азова" став опікуном для 8 дітей

24-річний боєць "Азова" Володимир став опікуном одразу для вісьмох своїх племінників з Житомирщини. Автівка їхніх батьків підірвалася у грудні на замінованому узбіччі неподалік білоруського кордону. 8 дітей, найменшій з яких лише 2 місяці, вмить осиротіли. 

Чоловік зізнається, що всі діти слухняні, але їх восьмеро, тож вчить самостійності. Найстарший - 13-річний хлопець Юрко, найменша - 2-місячна дівчинка.

Вас також можуть зацікавити новини: