Вагітна Джамала народить навесні і до появи малюка планує переїхати у нову трикімнатну квартиру, яку їй подарувала міська влада після перемоги на "Євробаченні".

Читайте такожДжамала показала знімок у купальнику (фото)

Співачка вперше розповіла ТСН про свою вагітність. Каже, що дитина бажана, запланована, перша, але точно не остання.

«Я сказала про цю новину лише тому, що зараз тренер на "Голосі країни" і було багато питань. Потап запитав мене: Джамала ти якась загадкова. Я кажу: так. Він: я щось зрозумів. Я кажу: якщо зрозумів, то мовчи. Це диво, все крапка», - розповідає Джамала.

Джамала і її чоловік-економіст Бекір хочуть багато дітей. Хто буде первісток - хлопчик чи дівчинка - не зізнаються. Але співачка вже придумала два імені і написала свою першу колискову. Заспіває її, коли малюк народиться.

«Досить логічний ланцюжок у нас вийшов. Спочатку одруження, потім ми чекаємо дитину. Мені дивно, коли кажуть, що поживемо для себе. Мені здається, що люди живуть для себе і для того, щоб народжувати дітей. Мені дуже хочеться велику сім'ю», - переконує дівчина.

У декретну відпустку Джамала не збирається. «У мене декретна відпустка збігається з "Голосом країни" і національним відбором на "Євробачення". Такі самі дати», - розповідає співачка.