Київська міська державна адміністрація має намір оскаржити рішення Господарського суду Києва від 13 лютого про визнання незаконними розпоряджень, підписаних мером столиці Леонідом Черновецьким, про введення нових тарифів на житлово-комунальні послуги. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко в інтерв`ю «Сегодня».

«Ми вже зараз готуємо апеляцію. І думаю, ми її виграємо. Адже рішення суду ще не набрало чинності, і ми маємо право оскаржувати рішення суду», - сказав Голубченко, наголосивши при цьому, що для нього будь-яке рішення суду - закон і чиновники готові його виконувати, але тільки після подачі апеляції.

Голубченко також заявив, що київська влада звернеться до Верховного суду у разі програшу справи в апеляційному суді.

Відео дня

Голубченко також відзначив, що офіційного розпорядження мера Києва про зниження тарифів за результатами сесії Київради 8 лютого поки немає. Його, за словами Голубченка, готують в мерії.

Нагадаємо, Господарський суд Києва скасував розпорядження Київської міської державної адміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в 3,4 разу з 1 грудня за позовом екс-мера Києва Олександра Омельченка.

8 лютого Київська міська рада вирішила підвищити тарифи на житлокомпослуги в 1,8-2 рази замість 3,4 разу з 1 грудня.

Київський портал