Директор приватного Ялтинського зоопарку «Казка» Олег ЗУБКОВ сподівається знайти спонсорів для купівлі нареченого для білої тигриці на ім’я Тигрюля, яку лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО передала звіринцю минулого року, і не проти назвати його Вітя.

Як передає кореспондент УНІАН, про це О.ЗУБКОВ розповів на прес-конференції в Сімферополі, відповідаючи на запитання журналістів, чи готовий він прийняти від Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА «хлопця» для Тигрюлі, якщо буде така пропозиція.

«Прекрасна ідея, - сказав директор звіринцю. - Я навіть готовий назвати його Вітя, і хай би Вітя любив Юлю все життя. Хоча б у цьому ми досягли б консенсусу».

Відео дня

О.ЗУБКОВ запропонував журналістам підкинути ідею В.ЯНУКОВИЧУ.

При цьому він відзначив, що зоопарк - зона поза політикою.

О.ЗУБКОВ повідомив також, що В.ЯНУКОВИЧ поки не бував у його зоопарку.

«Не переживайте, Президент приїде. Він любить тварин. У нього є свій зоопарк в «Межигір’ї». Я думаю, ми порозуміємося з ним», - сказав директор звіринцю, додавши, що приготував для глави держави живий подарунок.

Як повідомляв УНІАН, О.ЗУБКОВ створив «Казку» у 1995 році. Це перший приватний зоопарк у СНД. На даний час у звіринці утримуються більш як тисяча тварин і птахів, багато з них - рідкісних видів.