Суд засудив до 10 років позбавлення волі київського ріелтера, який намагався заволодіти житлом громадянина шляхом його вбивства.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Києві журналістам повідомив співробітник підрозділу Головного управління «К» по боротьбі з організованою злочинністю СБУ Анатолій ЗЕМЦОВ.

За його словами, жителька Києва Маргарита КАШУБА (1967 р. н.), яка працювала ріелтером, дізнавшись про те, що один з киян отримав у спадщину квартиру по вул. Саксаганського в центрі Києва, ввійшовши в довіру до цього громадянина та підробивши документи, заволоділа нею, а потім вирішила шахрайським шляхом заволодіти другою квартирою цієї ж особи.

Відео дня

За словами А.ЗЕМЦОВА, вона вирішила отримати житло чоловіка шляхом позбавлення його життя. Для цього через одну з фірм намагалася отримати отруйну речовину – ціанід. Отримавши відповідну оперативну інформацію, співробітники СБУ затримали її під час придбання отрути.

У шахрайки, крім цього, було вилучено інші предмети та документи, які слугували доказами в кримінальному судочинстві.

Наразі, в окреме провадження виділено кримінальну справу, порушену стосовно інших осіб, які були причетні до незаконної квартирної оборудки.