У Харкові затримано трьох міліціонерів за торгівлю наркотиками / Фото : atv.odessa.ua

Про це повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на начальника управління прокуратури області Олександра Бабікова та заступника начальника управління СБУ в Харківській області Віктора Коломійця.

За їхніми відомостями, троє працівників міліції заздалегідь підмовили свого знайомого продати наркотичну речовину канабіс іншому знайомому. Після цього вони без відповідної санкції проникли до квартири покупця і погрожуючи кримінальною відповідальністю почали вимагати хабар у розмірі 24 тисячі гривень.

19 березня після отримання частини хабара в розмірі одна тисяча доларів та 4,3 тис гривень працівники Служби безпеки України разом з працівниками прокуратури області затримали усіх трьох міліціонерів. На цей час управління СБУ в Харківській області передало до прокуратури області матеріали про протиправну діяльність працівників міліції. Усім трьом оголошено про підозру в скоєнні злочину, правоохоронців звинувачують у перевищенні службових повноважень, вимаганні та отриманні хабара, незаконному збуті наркотичної речовини, порушенні недоторканності житла. Всіх трьох правоохоронців затримано, прокуратура Харківської області направила до суду подання про обрання запобіжного заходу.

Відео дня