informator.lg.ua

Як повідомила УНІАН прес-служба Луганської міської ради, ситуація з відсутністю в місті електроенергії залишається без змін: немає світла, води, як і раніше не працює стаціонарний і мобільний зв'язок.

Читайте такожПостачання продуктів до Луганська залишається ускладненимЩойно на території Луганська припинилися озброєні протистояння, комунальники спільно з городянами приступили до прибирання території і наведення порядку. Так, вперше за довгий час у Луганську пройшов міський суботник.

У свою чергу, електрики займаються відновленням пошкоджених у результаті обстрілів ліній електропередач, що розташовані у межах міста. Фахівці займаються питаннями відновлення енергопостачання в Луганську.

Відео дня

Одне з місць дозвону в Луганську

Луганці можуть придбати тільки найнеобхідніші продукти харчування, проте серйозною залишається проблема невиплат упродовж декількох місяців зарплат, пенсій і соціальних виплат.

Читайте такожПорошенко обіцяє розглянути особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областейЯк і раніше на більшій частині території міста немає води, але, за інформацією жителів, в окремих будинках і районах вона з'являється і йде під малим тиском.