Алла Ландар

Президент Міжнародної асоціації професіоналів похоронної справи, Національний член від України у Всесвітній Федерації Похоронних Виконавців (FIAT-IFTA), "Заслужений працівник сфери послуг України", керівник Приватної фірми "Петро Великий" Алла Ландар набула статусу Національного члена від України у Асоціації Директорів Похоронних Домів США (NFDA).

Як стало відомо, пані Дебра Заунер, старший представник служби обслуговування членів асоціації NFDA, надіслала щирі привітання Аллі Ландар з приводу вступу до цієї поважної і найчисельнішою у світі асоціації похоронних виконавців на рівні директорів. Разом з нею сертифікати отримала її компанія ритуальних послуг – ПФ "Петро Великий".

 "Ми розуміємо виклики, з якими стикаються професіонали з поховання, заздалегідь передбачаємо потреби наших членів і прагнемо надати необхідні інструменти та ресурси, необхідні для успішного функціонування підприємств ритуальної сфери. Ми більше, ніж асоціація. Адже ми є продовженням вашого персоналу. Коли ви є членом NFDA, ви належите до найбільшої мережі професіоналів ритуальних послуг у світі", – зауважила Дебра Заунер у своєму листі.

Відео дня
Алла Ландар та її підприємство ритуальних послуг 'Петро Великий' – члени Національної Асоціації Директорів Похоронних Домів США (NFDA)

NFDA – це щорічні конференції, зустрічі і семінари широкого кола тем: від новаторства у галузі та щоденного вдосконалення бізнесу до навичок маркетингу та обслуговування клієнтів.

Важливість цього кроку у тому, що компанія отримала не просто прямий доступ до світової індустрії ритуального призначення, але й матиме прямі контакти зі світовими виробниками разом із системою гнучких знижок для членів NFDA. А таких декілька тисяч не лише з США, але й і з-понад ста країн світу. Це можливість надати нашому споживачеві все найкраще, найпередовіше і в найвищій якості вже сьогодні.

Це пряма співпраця з потужною командою NFDA з питань адвокації, яка наполегливо працює над позитивним впливом на національне законодавство та нормативні акти, що безпосередньо впливають на фахівців із поховання та малий бізнес ритуальної сфери. Це вкрай необхідно і корисно Аллі Ландар у тому числі і як президенту МАППС під час підготовки нових змін до законодавства "Про похоронну справу в Україні".

Членство в NFDA – це найширший вибір варіантів безперервної освіти та професійного розвитку у похоронних службах на платформі асоціації США. Усі вони розроблені до потреб ринку у відповідності з персональним розкладом для кожного члена асоціації та бюджету компанії.

Незабаром розпочинає свою роботу освітня програма NFDA щодо організації та функціонування Зелених кладовищ. Відрадно, що вперше українська компанія ритуальних послуг разом з її директором зможуть долучитися до предметного вивчення цього важливого для України питання. Відповідна стаття, а саме – Про Зелені екологічні поховання – включена до переліку змін та нововведень до нового закону Про похоронну справу. Разом із новими розділами: такими, як і відкриття в Україні приватних Похоронного дому, кладовища та крематорію.

"Вивчати світовий досвід, популяризувати його, вносити нові статті до нашого законодавства і при цьому широко знайомити з усім громадськість через ЗМІ та Інтернет-ресурси – це і є наріжним каменем у діяльності мене як представника України у світових Асоціаціях", – зауважила Алла Ландар.