t.me/nationalcorps

В Києві близько 3 тисяч патріотів зібралися під стінами Шевченківського районного суду, де розпочалося засідання по справі харків’янина Сергія Величка.

Нагадаємо, вчора, 5 серпня, співробітники СБУ прийшли з обшуками в домівки членів Азовського руху в Харкові.

На затриманих ветеранів та патріотів завели кримінальні провадження. Учасники акції вказують, що справи сфабриковані й необґрунтовані жодними доказами. Активісти вийшли під суд, аби висловити підтримку Величку та всім патріотам, які зазнають, за їхніми словами, незаконного переслідування.

Відео дня

"Наша чисельність вже виглядає переконливо і демонструє, що ми готові. Пройшовши безліч випробувань, загартовані Майданом, війною, боротьбою з ворогом всередині країни, так просто здаватися не збираємося. І якщо в Зеленського є намір сягнути на воїнів-патріотів, то в нього є всі шанси повторити долю більшості своїх попередників — піти з ганьбою", — повідомили у Національному корпусі.

Сергій Величко (позивний Чілі) — харківський патріот, ветеран російсько-української війни, автор відомого в усьому світі гасла "Путін – х**ло". В Нацкорпусі переконані: процес над ним пов’язаний із активною громадянською позицією: "Замість того, щоб дотиснути п’яту колону, Зеленський вдався до переслідувань ветеранів і патріотів, адже вони є тією силою, що контролює владу та не дає зрадити національні інтереси держави".