Державне ЗМІ Чорногорії написало про "напад" України на "ЛНР" / фото  REUTERS

На сайті державної телерадіокомпанії Чорногорії RTCG з’явилася новина про те, що українські військові нібито атакували сепаратистів так званої "ЛНР".

Відповідна публікація під заголовком "Українці напали на Луганську республіку?" з’явилася на сайті вранці 28 січня, повідомляє УНІАН.

Журналісти посилаються на заяву "офіцера пресслужби "ЛНР" Олександра Мазейкіна", який заявив, що під час артобстрілу української армії "загинув боєць Народної міліції ЛНР".

Відео дня
Станом на 10:30 публікація все ще доступна на сайті / скриншот

За словами представника бойовиків "ЛНР", артобстріл начебто вели з позиції 30-ї бригади Збройних сил України в районі селища Троїцьке в напрямку села Веселогорівка.

Водночас телерадіокомпанія жодного разу не зазначила, що "ЛНР" - це псевдореспубліка, яка веде бойові дії на окупованій українській території.

Крім того, у новині зазначено, що "Київ сконцентрував половину своїх військ на Донбасі", а США та країни НАТО "підігрівають напругу в регіоні, постачаючи Україні зброю".

Читайте такожУкраїна вестиме перемовини тільки з Росією, а не її маріонетками з ОРДЛО - КулебаЯк повідомляв УНІАН, раніше у мережі з'явилася чергова "зрада", американський телеканал CNN нібито назвав Харків "російським містом". На тлі слів Зеленського про те, що РФ може посягнути на це місто, така помилка виглядає дуже прикро.

Вас також можуть зацікавити новини: