УЗ попросила у пасажирів вибачення / Скріншот

Укрзалізниця звільнила керівників депо станції Миколаїв за допуск до курсування поїзда в несправному стані.

Так компанія відреагувала на скандал з дірявим дахом в одному з вагонів потягу, який зняли на камеру і виклали в мережу обурені пасажири.

Читайте такожУ СБУ заявили про блокування російської "ботоферми" у Бердянську

Відео дня

«Укрзалізниця звільнила керівників пасажирського вагонного депо станції Миколаїв, які випустили на маршрут поїзд Апостолове-Херсон у неналежному стані. Зокрема, припинено трудові відносини з начальником депо та його заступником, який відповідає за експлуатацію рухомого складу», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Компанія також обіцяє провести службову перевірку щодо провідників, бо запевняють, що у складі поїзда були справні вагони з вільними місцями, де можна було б розмістити пасажирів.

«Укрзалізниця просить вибачення у пасажирів та закликає працівників сумлінно ставитися до своїх посадових обов'язків. Усі поїзди, що виходять на маршрут, мають відповідати технічним і санітарним вимогам», – інформує прес-служба УЗ.

Як повідомляв УНІАН, відео поїздки пасажирів у вагоні потягу з дірявим дахом під час зливи з'явилось в одній із соцмереж. За повідомленнями очевидців, потік води був настільки сильним, що пасажири буквально приймали душ.