Скріншот


Вже в понеділок, 19 квітня, о 18:30 глядачі побачать прем’єру нового проекту «1+1» «Вражаючі історії ТСН», у якому в форматі докускриптед покажуть реальні найрезонансніші  життєві історії українців - героїв сюжетів ТСН. Напередодні прем’єри ведуча проекту Соломія Вітвіцька в ексклюзивному інтерв’ю для «КП Україна» розповіла, чим її надихнули «Вражаючі історії ТСН», та чому стала ведучою проекту.

Телеведуча розповіла, що у «Вражаючих історіях ТСН» покажуть найзворушливіші, особливі історії, про які говорила вся країна. Також зазначила, що обирати історії з величезного архіву, який сформувався у ТСН за 24 роки було надзвичайно важко. Утім, глядачі побачать справжні міні-фільми, у яких надихають в першу чергу небайдужі до чужої біди люди.

«Мене особисто дуже вразила історія про дядю Сашу. Все своє життя чоловік віддав науці і роботі, тому не зміг побудувати сім'ю. Одного дня повернувся додому і зрозумів, що квартира вже не його… Шахраї вкрали у нього житло. Наш кореспондент Стас Ясинський буквально жив з ним в судах, він постійно був з ним на зв'язку, їздив на всі  засідання, щоб судді розуміли, що у Олександра є підтримка, що він - не один. Неймовірно, що стільки людей допомагали абсолютно незнайомому чоловіку», - розповідає Соломія Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька також підкреслила, що проект для неї особисто дуже важливий та відповідальний. Через нього, разом з командою хоче донести місію: «Добро – перемагає». Також ведуча переконана, що нині, у цей складний для всіх час, такі історії надзвичайно необхідно бачити.

«Я вірю, що ми можем все, якщо докласти максимум зусиль. Дуже вірю в людей. Впевнена, що всі люди - хороші, просто, можливо, є складні ситуації, травми чи проблеми, з якими  не всі можуть впоратися. Але в більшості, люди готові прийти на допомогу і підтримати людину, яка опинилася в складній ситуації».

У ексклюзивному інтерв’ю телеведуча також розповіла про те, як переживає розлучення з чоловіком, про новий етап у житті та надії на світле майбутнє й особисте щастя. Також Соломія Вітвіцька розповіла,  скільки  має похресників, - цифра справді вражає.

Нагадаємо, «Вражаючі історії ТСН» будуть виходити в ефірі на «1+1» по буднях о 18:30. Проект буде  представлений у форматі докускріптед. Глядачі побачать не просто інтерв’ю реальних героїв, а справжню візуальну розповідь з художньою реконструкцією подій.