Родину врятував дрон / скріншот

Катерина Крупич зі своїми дітьми опинилася у водяній пастці у Херсонській області після підриву росіянами Каховської ГЕС. Їх врятував дрон, який помітив їх, коли вони визирали з вікна на даху будинку. 

В ефірі "1+1" в рамках телемарафону Катерина вийшла на зв'язок й розповіла, що вона сама залишилася з дітьми - без їжі та без води. На порятунок прийшли українські військові, які за допомогою дрона скидали родині їжу та воду. 

Після того, як родину врятували, жінка та її діти зустрілися із "Сантою" - бійцем, який прикріпив до дрона записку із закликом триматися. 

"Ми із Сантою на зв'язку, ми познайомилися. Це дуже чудова людина. У нашому порятунку брали участь багато людей. Велика подяка всім хлопцям від нашої родини", - каже Катерина.

За словами жінки, вони зараз у її батьків, почуваються добре, оговтуються. У день трагедії їх дуже налякало те, що вода підіймалася дуже швидко.

Син Катерини Максим став справжнім героєм після цієї історії, адже він привертав увагу дрона й намагався спіймати скинуту військовими їжу та воду.

Порятунок родини з водяної пастки за допомогою дрона

Нагадаємо, українським військовим вдалося евакуювати сім'ю із затоплених Чайок Херсонської області, яка благала про допомогу з горища, привертаючи увагу дрона ЗСУ.

Українські захисники передали сім'ї питну воду дроном. Цей щемливий момент зняв безпілотник. Згодом воїни терооборони спланували евакуацію та реалізували її.

Вас також можуть зацікавити новини: