Молодики слухали Лепса у центрі Львова / фото Facebook Roman Hurskyi

Журналісти спробували з'ясувати подробиці про молодиків, які у Львові гучно слухали музику російського пропутінського виконавця Григорія Лепса, а у відповідь на зауваження ще й лізли битися.

Поведінка парубків викликала обурення тисяч користувачів. Автор знятого відео Роман Гурський написав заяву в поліцію, йдеться в сюжеті ТСН.

"Вони одразу спробували вихопити телефон, потім він мені з голови збиває кашкет, потім намагається мене вдарити в обличчя", - каже Роман. Він додає: "Ти сьогодні слухаєш Лепса - завтра по тобі "прилітає", а ти не розумієш цього зв'язку. Це для мене дико й дуже дивно", - додає він.

Вже за 2,5 години після поширення відео це авто зупинила поліція, за кермом ті самі водій та пасажир, однак риторика зовсім інша. Водій пояснює, чому слухав російську музику: "Я з Донецька, я приїхав сюди. Я увімкнув музику, яку слухав все своє життя".

За кермом був 26-річний мешканець Донецької області, а його пасажиром був 20-річний мешканець Одеси, каже керівниця прес-служби патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

ТСН з'ясувала, що ці чоловіки у Львові винаймають квартиру в багатоквартирному будинку. "Вони поселилися десь перед Великоднем. Бо ця машина така модна стояла на газоні... Я раз з ним їхав у ліфті, вони нормально спілкувалися українською", - каже їхній сусід.

"Настільки мені відомо, у них тут у Львові є офіс для того, щоб займатися розіграшами російських бабусь. Тому що вони нібито забирають якось гроші, видурюють. Не знаю, настільки це правда", - каже Гурський.

Де фігуранти відео, наразі невідомо - в офісі та в орендованій квартирі їх журналісти не знайшли. А їхні родичі про це говорити не хочуть.

"Вони нібито якось з Росією пов'язані, з обманами", - розповідає під час спілкування з журналістами охоронець офісу, в якому працюють фігуранти скандалу.

Наразі невідомо, чи з'явилися молодики у віськкомат за врученими військовими повістками після інциденту.

Конфлікт з юнаками у Львові через російську музику 

Ввечері 7 травня у центрі Львова стався конфлікт між львів’янином Романом Гурським та хлопцями, які в автомобілі Range Rover гучно слухали пісню путініста Григорія Лепса.

Після розголосу історії в мережі правоохоронці отримали орієнтування на осіб, які їдуть на автомобілі Range Rover і неадекватно поводяться. Їх зупинили, завезли до поліцейського відділку, також військові вручили фігурантам скандалу повістки.

Вас також можуть зацікавити новини: